Meny

5 dager på Helgelandskysten 3.-7.september 2018
Dag 1  Trondheim til Sandnessjøen
Vi starter tidlig mandag morgen, ca 7 timers kjøring med vår moderne turbuss til Sandnessjøen via E6. Vi gjør flere stopp underveis, lunsjstopp på Trones eller Namskogan. Vi ankommer Sandnessjøen sjekker vi inn på Scandic Syv Søstre som er hotellet vårt i 2 netter. Kvelden avsluttes med 3 retters middag på hotellet.
Dag 2     Herøy og Dønna – heldagsdagsutflukt med buss
Etter frokost tar vi ferge fra Sandnessjøen (Søvik) til Herøy og spiser lunsj på Augustbruggo på øya Seløy med majestetisk utsikt mot De Syv Søstre. Vi stopper hos Tommy på blomsterbutikken «Etcetera» – botaniske utskeielser, kanskje Norges mest spektakulære blomsterbutikk. Videre går bussturen over flere bruer som forbinder øyene Herøy og Dønna. Ved ankomst Dønna besøker vi Dønnes Gård og Dønnes Kirke, og får en historisk omvisning før vi avslutter med middag på Dønnes Gård. Etter en kort busstur tar vi ferge fra Dønna tilbake til Sandnessjøen.
Dag 3     Sandnessjøen til Brønnøysund via Kystriksveien
Etter frokost sjekker vi ut av hotellet i Sandnessjøen. Vi begir oss sørover og stopper først på Alstahaug hvor vi besøker det nasjonale Petter Dass Museet.  Videre går ferden til Tjøtta hvor vi gjør en kort stopp på «Russerkirkegården» før vi tar ferge til Forvik som er på fastlandet. En flott fergestrekning som tar ca 1 times tid. Ved ankomst Brønnøysund sjekker vi  inn på Thon Hotel Brønnøysund der vi skal bo de 2 siste dagene av vårt opphold på Helgelandskysten.  På kvelden tar vi turen til Tilrem og Hildurs Urterarium, en botanisk og kulinarisk opplevelse. Her får vi omvisning og vi spiser 3 retters middag i flotte omgivelser med den spesielle atmosfæren som man bare kan finne i et 200 hundre år gammelt hus.
Dag 4     Brønnøysund – Vega – dagsutflukt med buss til øya Vega
Heldagsutflukt til den vakre øya Vega med lokal guide som viser fram alt det øya har å by på. Vi besøker blant Ærfuglmuseet på Nes. Vi spiser lunsj på Vega før vi tar ferge tilbake til Horn og Brønnøysund. Middag på hotellet på kvelden
Dag 5     Brønnøysund via Namsos til Trondheim
Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og begir oss på hjemvei mot Trondheim.
Vi kjører Kystriksveien og flere flotte fergestrekninger før vi ankommer  Namsos og legger her inn besøk på Rock City hvor vi også spiser lunsj.
Før vi ankommer Trondheim sen kveld spiser vi en siste felles middag.
Turen inkluderer:
Bussreise med moderne turbuss
4 x overnatting inkl frokost (2 x Sandnessjøen og 2 x Brønnøysund)
4 x lunsj
5 x middag
Utflukter med lokale guider. Reiseleder med fra Nidaros Tour
Pris per person i dobbeltrom: 8.450.-
Tillegg enkeltrom 1.600.-
Ta kontakt for mer info eller Påmelding: tel 45 15 22 22 / booking@nidarostour.no

© 2018 Nidaros Tour AS - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design

×