Meny

3 dager på Helgelandskysten Vårtur 2 – 4. mai 2018

Turprogram
Dag 1   Trondheim-Brønnøysund
Vi starter i Trondheim på morgenen og kjører nordover  til Brønnøysund. Stopp underveis med lunsj.  Vi sjekker inn Thon Hotel i Brønnøysund som er hotellet vårt i 2 netter.  Om været tillater det kjører vi en sigthseeing tur ut til området Torget og de som ønsker kan ta turen opp til «Torghatthålet». Felles middag på hotellet på kvelden.

Dag 2   Hurtigruteseilas Sandnessjøen – Brønnøysund

Etter frokost neste morgen kjører vi Kystriksveien videre nordover inkludert to fine fergestrekninger på vei mot Sandnessjøen. Vi stopper på Alstahaug hvor vi besøker Petter Dass museet og spiser lunsj. Framme i Sandnessjøen går vi ombord Hurtigruten og foran oss ligger en naturskjønn seilas tilbake til Brønnøysund. Vi seiler forbi «Himmelblå» øya Ylvingen. Vi går i land i Brønnøysund, Nidaros Tour`s turbuss møter oss og tar oss til Tilrem og Hildurs Urterarium. Her får vi guidet omvisning og Hildurs 3-retters middag.

Dag 3     Kystriksveien og Leka
Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og starter på hjemvei.

Vi kjører den naturskjønne Kystriksveien med to flotte fergestrekninger før vi ender opp på Leka hvor vi får guidet omvisning samt lunsj. Etter lunsj starter vi på siste etappe mot Trondheim. Vi kjører videre og vi spiser en siste felles middag før vi ender opp i Trondheim på kvelden.

Turen inkluderer:
Bussreise med moderne turbuss.

Hurtigruten,  dagseilas Sandnessjøen – Brønnøysund

2 x overnatting med frukost  (Thon Hotel Brønnøysund)

3 x lunsj  – 3 x middag

Petter Dass Museet på Alstahaug
Pris per person i dobbeltrom:
20-30 personer   4.450,-
Tillegg enkeltrom 800,-

 

© 2018 Nidaros Tour AS - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design

×